Web oldal tervezés fejlesztés, tárhely szolgáltatás, levelezés, email

A számítógépek megjelenésével és elterjedésével igény merült fel a termékek, szolgáltatások, a cégek gyors bemutatkozására, az adatcserére, kommunikációra, melyhez az Internet nyújt kiemelkedő lehetőségeket. Mind az egyének, mind a cégek igyekeznek kihasználni a virtuális világ variánsait. Minden magára picit adó és ügyfeleit komolyan vevő vállalkozás igyekszik valamilyen formában itt megjelenni, hiszen az interneten elérhető információkat megszámlálhatatlanul sokan láthatják és az itt kínált szolgáltatást igénybe vehetik.

A jól megszerkesztett, aktuális, informatív mondandót tartalmazó WEB lap nagyon sok látogatót vonz. Üzleti szempontból előnyös, hiszen az ügyfél, vagy leendő partner a honlapon megnézheti a cég kínálatát, referenciáit, kapcsolat felvételi lehetőségeket megismerheti és azokkal élve gyorsan tényleges üzleti partner lehet.

Az általunk készített vagy partnereink által kezelésünkbe adott WEB oldalakat a saját nagy kapacitású redundáns szervereinken tároljuk, üzemeltetjük. Ezek a szerverek kor követelményének megfelelő szerverszobában, különleges körülmények között vannak elhelyezve (temperált, tűzbiztos, külön áramforrással biztosított helységek ), a hazai és nemzetközi internet hálózatba - nagy sebességű adatátvitelt megvalósító módon - bekötve.

Ezeket a lehetőségeket egyéni igények és üzletszerzési célzatú megjelenések kivitelezésekor is biztosíjuk.SZOLGÁLTATÁSOK - TARTALOM

© 2007. Humán Kft. BEMUTATKOZÁS | SZOLGÁLTATÁSOK | TERMÉKEK | REFERENCIÁK | KAPCSOLAT