Hálózati integráció

A Humán Kft. felismerve partnerei igényeit, kiemelt fontosságú feladataként kezeli a rendszerintegráció (különböző gyártók rendszerei) megvalósítását, melyet bármely platformon (Microsoft, Linux, Netware) képes alkalmazni.

A rendszerintegrációs feladatok elvégzésére munkatársainkat a partnercégek magas fokú szakmai képzésein megszerzett elméleti és gyakorlati tudás teszi alkalmassá.

A Humán Kft. nem elégszik meg a megrendelés teljesítésével, mert a megvalósítást követően is szaktanácsadóként segítjük megrendelőinket abban, hogy rendszereiket biztonságosan, költségkímélően üzemeltethessék, felhasználva és kiaknázva a későbbiek során adódó fejlesztési, bővítési lehetőségeket.

Segítséget nyújtunk az informatikai és biztonságtechnikai szabályzatok kidolgozásában. A már elfogadott szabályzatok érvényesítéséhez szakembereink üzemeltetési támogatást nyújtanak, mellyel hatékony, megbízható, távmenedzselésű rendszert hozunk létre.

A cég informatikai rendszereinek biztonsága a működés egyik alapvető feltétele.

Naprakész védelmüket az összetett fenyegetések ellen biztonságot nyújtó, integrált határvédelmi eszközök és a szervereket, klienseket védő szoftverek együttes használata garantálja. A teljes biztonság eléréséhez a legkorszerűbb eszközök használata mellett nélkülözhetetlen egy testre szabott informatikai szabályzat, melynek kidolgozását, az átfogó biztonsági rendszerek telepítése és aktiválása mellett készséggel és magas szakértelemmel elvégezzük.

Partnereinknek költségkímélő ugyanakkor professzionális megoldások széles választékát kínáljuk rendszereik védelme érdekében.SZOLGÁLTATÁSOK - TARTALOM

© 2007. Humán Kft. BEMUTATKOZÁS | SZOLGÁLTATÁSOK | TERMÉKEK | REFERENCIÁK | KAPCSOLAT